Comprar tiquet Vi-Ba

Descompte per
compra anticipada

menús maridats

c/ de la Creu, 16
Balsareny
T. 93 820 02 51

Menú enogastronòmic
Plats a escollir entre:
Arròs caldós amb conill i bolets de primavera
Coca amb escalivada i botifarra de Balsareny
Albergínia del Bages arrebossada amb ametlla i mel

Costella de porc confitada amb fruits vermells
Espatlla de xai al forn amb orellanes ,prunes i patates
Bacallà amb panses i pinyons

Assortit de formatges de la comarca
Coca de Balsareny amb moscatell
Postre de la hermesenda. Croissant farcit de gelat de vainilla i torró

Vins a escollir
El Sagal - Collbaix Celler El Molí
Abadal Criança - Celler Abadal
Cabernet Reserva - Celler Solegibert
30€ (IVA inclòs)

Raval Sant Jaume, 51 Baixos - Calaf
info@kedivi.cat

Menú en parella
Pica pica sobre taula
Pop amb remourà
Torradeta amb melmelada d'escalivada i bacallà
Ous estrellats amb pernil
Croquetes de Rostit
Segons a escollir
Tallada de vedella
Bacallà amb cigronet
Costella de porc Ral a baixa temperatura
Peus de porc amb patata al caliu i verduretes
Postres
Mató
Pastís de formatge
Gelat de Romaní

Vins a escollir
Collbaix Picapoll/Macabeu - Celler El Molí
El Sagal - Collbaix Celler El Molí
Fins a 9 referències més de la DO Pla de Bages amb suplement
36€ (IVA inclòs)

c/ Escassany, 15
Cardona
T. 93 868 42 11
www.calborrasca.com

Menú enogastronòmic Aperitiu:
Ravioli de poma àcida amb botifarra negra i formatge de drap
Entrants a escollir:
Coca artesana de magret d'ànec amb peres i foie
Mar i montanya de pop i patata emmascarada amb botifarra del perol casolana
Milfulls d'albergínia amb formatge de cabra i nous
Canelons de brandada de bacallà amb crema de porro i escuma de piquillo
Segons a escollir:
Timbal de xai a baixa temperatura amb cebetes dolces i celerí
Mandonguilles de lluç amb suquet de llagostins i noodles d'arròs
Tires de vedella marinades amb parmentier de patata violeta
Entrecot madurat de La Vall del Cardener (sup.6€)
*Disponible només Caps de Setmana

Vins a escollir
Abadal Criança - Celler Abadal
Exibis - Celler Can Serra dels Exibis
Mes que Paraules Blanc
Abadal Blanc - Celler Abadal”
36€ (IVA inclòs)

c/ Esglèsia, 53
La coromina (Cardona)
T. 93 869 17 83
www.lapremsahotelrural.com

Menú Txuletón per compartir
Filipinos de foie micuit amb gelatina de ratafía
Cilindres de patata farcits (braves premsa)
Txuleton de 1kg. de la Vall del Cardener a la brasa amb olis de Cardona
El nostre pa amb oli i xocolata
40€ (IVA inclòs)

Vi inclòs
El Sagal - Collbaix Celler el Molí
Altres vins recomantats (no inclosos)
Fargas Fargas Ull de Llebre - Celler Fargas-Fargas
Abadal 3.9 - Celler Abadal
Bernat Oller - Celler Oller del Mas
Rector de Ventallola - Collbaix Celler el Molí
Pedruscall - Vinyes de Castellgalí
La Rasa - Celler Exibis

Ctra. de Castellbell i el Vilar a Marganell
Bv1123 km 2,5
T. 93 835 71 88
www.canferrerolesnou.cat

Menú enogastronòmic
1er plat a escollir
Arròs a la llauna (amb costella de porc ral d’Avinyó i carxofes)
Pèsols de “cal monclar” amb pernil ibèric i ou poché
Favetes de “cal monclar” (saltejades amb xipirons )
2on plat a escollir
Peu de porc farcit (de ceps i foie)
Bacallà a la catalana
½ espatlla de xai al forn (amb patata morter)
Postres a escollir
Mil fulls de Mousse de Mató de Montserrat
Crema catalana - Sorbet de mandarina Aigües minerals
Cafès

Vins a escollir
Abadal Franc, Celler Abadal
Abadal Rosat, Celler Abadal
TOC, Celler Solergibert
PIC, Celler Solergibert
Exibis, Can Serra dels Exibis
El Saga, Collbaix Celler El Molí
34€ (IVA inclòs)

Ctra. de Vic (El Guix) 8-10
Manresa
T. 93 873 25 62 - 93 873 79 33
info@restaurantaligue.es
www.restaurantaligue.es

Menú maridatge
Caneló de carbassó amb brandada de bacallà
Pèsols del Bages amb cansalada de Porc Ral
Lluç amb Marinera suau d’herbes i albergínia escalivada
Bombò de xocolata amb albercocs al forn i gelat de gerds

Maridatge
Abadal Blanc - Celler Abadal
Petit Bernat Negre - Celler Oller del Mas
Exibis - Celler Can Serra dels Exibis
Vi Bullit dle Bages
55€ (IVA inclòs)

c/ de les Piques, 3
Manresa
93 013 17 14
www.vermellmanresa.com

Menú maridatge
Timbal d’escalivada amb anxoves de l’Escala
Rap al forn amb llagostins i cloïses
Melòs de Vedella amb crema de ceps i carxofes
Sorbet de llimona al cava

Maridatge
Abadal Rosat, Celler Abadal
Blanc Picapoll-Macabeu, Collbaix Celler el Molí
Rector de Ventallola, Collbaix Celler el Molí
30€ (IVA inclòs)

c/ Born, 28
Manresa
T. 93 872 11 14
www.restaurantlasvegas.com

Menú enogastronòmic
Aperitius Amanida de llagostins, maduixes i xips de verduretes
Arròs amb múrgules i presa iberica
Jarret de vedella amb carbassó mini i tirabecs
Brownie de xocolata blanca banyat amb ron cremat
Pinya Colada

Maridatge
Avrum, Celler Grau i Grau Cabernet Reserva
Vi dolç per el postre, Celler Solegibert
35€ (IVA inclòs)

Passeig Pere III, 35
Manresa
93 872 21 88
www.restaurantkursaal.cat

Menú en parella del bages
Entrants de sobretaula:
Amanida amb tomàquet del bages
Brandada de bacallà gratinada a la mel
Xarrup de salmorejo amb tomàquet de cabrianes i oli de corbella
Textures d albergínia blanca fumada amb oli de pinyons
Cassoleta de cigrons de mura emmascarats
Segons a escollir
Hamburguesa de vedella ecològica de castelltallat amb formatge muntanyola
Calamarsets a la planxa
Bacallà a la manresana – la nostra versió-
Terrina de peu de porc cruixent amb gambes
Arrosejat de gambes i cloïsses ( mínim 2 persones)
Arròs de muntanya amb bolets i costella de porc de palou (mínim 2 persones)
Arròs caldós de llamàntol (mínim 2 persones) (suplement 5€)
Pop amb cansalada (suplement 5€)
Costellam de vedella ecològica de castelltallat cuita temperatura (suplement 5€)

Vins a escollir 1018 Blanc - Celler Sanmartí
Collbaix Picapoll-Macabeu - Collbaix Celler el Molí
Artium Picapoll - Celler Cooperatiu d’Artés
Sant Iscle Rosat - Celler Mas de Sant Iscle
J. Grau Merlot Rosat - Celler Grau i Grau
Abadal Rosat - Celler Abadal
Fargas Ull de Llebre - Celler Fargas Fargas
Exibis - Celler Exibis
Arnau Oller - Celler Oller del Mas (9€ de suplement)

65€ per parella i ampolla de vi (IVA inclòs)

c. Lepant 13
Manresa
T. 93 874 09 59
www.raviolo.cat

Menú enogastronòmic
Entrant
Sopa de tomàquet i alfàbrega amb mató, anxoves i pinyons.
Brandada de bacallà, carxofes, pernil i romesco.
Costella de porc Ral amb pinya i salsa agredolça.
Crema de iogurt amb fruits vermells

Maridatge
1 copa de Petit Bernat blanc, Celler Oller del Mas
1 copa Abadal Franc, Celler Abadal
A més 7 referències diferents de la DO Pla de Bages a la carta
30€ (IVA inclòs)

C/ Saclosa, 17 - Manresa
93 676 72 75
Facebook: @uniqusmanresa

Menú enogastronòmic Entrants per compartir
Amanida de favetes i gambes
Torrada de pebrot i foie
Patates braves amb maionesa d’all negre
Coca de bacallà amb gamba arrebossada amb blat de moro
Segons a escollir
Llàgrima d’ibèric al roquefort o pebre verd
Confit d’ànec a la taronja
Llenguado a l’estil Úniqus
Postres de la casa

Vins a escollir
Petit Bernat - Celler Oller del Mas
Abadal Franc - Celler Abadal
Solergibert Reserva - Celler Solergibert
25€ (IVA inclòs)

C/ Muralla de Sant Domènec, 1-3 - Manresa
938 76 92 16
Facebook: @miamimanresa

Menú enogastronòmic 2 tapes a escollir
Mini amanida amb formatge de cabra
Carxofa confitada farcida de foie
Bola d’arròs negre amb allioli de codony
Musclos a la marinera
Caneló de verdura i gambes
Pa de coca i pernil ibèric
Pa de coca amb anxoves
Principal a escollir
Arròs caldós amb llamàntol
Secret ibèric amb Parmentier
Bacallà a baixa temperatura amb sobrassada, formatge de cabra i mel
Calamarcets a la planxa amb vinagreta de tinta i verduretes
Postres a escollir
Amanida de fruites
Brownie amb gelat de vainilla
Flam de mató amb mel i nous
Gelat de iogurt amb coulis de fruits vermells
Aigua

Vins a escollir (una ampolla per a dues persones)
Abadal Blanc - Celler Abadal
Abadal Rosat - Celler Abadal
Abadal Franc - Celler Abadal

22,50€ (IVA inclòs)

c/ Roquetes, 6
Mura
T. 93 831 70 36
www.calcarter.net

Menú Maridatge
Poti-poti i cigrons de Mura gratinats amb bacallà i all-i-oli
Paella de muntanya amb trompetes de la mort
Gelat de romaní

Maridatge
1 copa de Picapoll-Macabeu, Collbaix Celler el Molí
1 copa Abadal Criança, Celler Abadal”
30€ (IVA inclòs)

Ctra. C-16 sortida 59
Sallent
T. 93 837 08 77
www.masdelasala.com

Menú enogastronòmic
Brou del Pelegrí, tast d'olis d'oliva extra verge de 3 varietats autòctones del Bages i secallona artesana de Caserres
Crema freda de l'hort de cal Climent
Trinxat de col verda manresana amb cansalada de Ral d'Avinyó
Llom de bacallà amb panses i pinyons
Cuixa de xai ecològic de l'Espunyola amb patata i ceba
La Sèquia de Manresa, mousse de mató de cabra ecològic amb caramel de fruits secs garapinyats

Maridatge
Merlot Rosat, Celler Grau i Grau
Artium caprici, Celler Cooperatiu d’Artés
PDA, Celler Solergibert
Exibis, Can Serra dels Exibis
Aigüa de Picapoll
39€ (IVA inclòs)

C/ Major, 87
Sant Joan de Vilatorrada
T. 93 875 19 07
info@hostalsoler.com

Menú maridatge
Mossec del Pelegrí amb oli Collbaix arbequina
Endívia amb crema de formatge blau de Muntanyola amb poma i nous amb oli Obaga de l'Agneta Verdal Manresa
Cigronets de les Arnaules saltats amb ceps i Oli Corbella de Migjorn
Llobarro al forn amb llàgrima de crema de pèsols de l'Hort del Bernat amb oli Oller del Mas Corbella/Arbequina
Costella de porc de Palou a la brasa amb oli Mas Oliveras (Abadal) Corbella
Crema de xocolata amb carquinyoli i oli Migjorn arbequina.
*Els plats poden patir algun canvi
*Menú amb reserva previa

Maridatge
1 copa d’Abadal Rosat
1 copa de Petit Bernat negre, Oller del Mas
1 copa de La Diferenta blanc
1 copa de Singular negre, Collbaix Celler el Molí
40€ (IVA inclòs)

Camí de Sant Benet s/n
St. Fruitós de Bages
T. 93 875 94 13
lafonda@monstbenet.com

Menú enogastronòmic
Aperitiu de la casa
Amanida La Fonda amb favetes dels Horts i foie
Entrecot de vedella amb salsa de vi del Bages
Flam de mató de Cabrianes amb fruits del bosc

Maridatge
Avrvm, Celler Grau i Grau
Abadal Franc, Celler Abadal
28€ (IVA inclòs)

Camí de Sant Benet s/n
St. Fruitós de Bages
T. 93 875 94 29
lo@monstbenet.com
www.hotelmonstbenet.com

Menú degustació maridat
El nostre bloody mary
Gaspatxo de maduixes
Verdures de l’hort guisades amb tripa de bacallà
Arròs mar i muntanya d’ escamarlà i porc Ral
Peix de llotja amb textures de cítrics i cremós d’api-nap
Filet de vedella de Girona amb bolets i remolatxa
El nostre babà de cacau amb vainilla i cafè
Petits fours

Maridatge
Abadal Rosat, Celler Abadal Abadal
Picapoll, Celler Abadal
Singular Blanc, Collbaix
Celler El Molí Sanmartí Negre, Celler Sanmartí
95€ (IVA inclòs)

Ctra. de Vic, 56
Sant Fruitós de Bages
T. 93 876 00 19
50€ (IVA inclòs)

Menú enogastronòmic
Primer plat degustació
Cloïsses marinera
Vieira gratinada
Amanida de fruits secs i mató d’avellanes
Cigaletes de costa saltejades
Calamar a la romana
Segon plat a escollir
Rap gratinat i gambes
Llobarro amb nyores i llagostins
Turbot donostiarra i escamerlà

Postres fets a casa a escollir, pa, aigua, i cafès (50€/pers iva inclòs)

Vins a escollir Blancs:
PIC - Celler Solergibert
1018 - Celler Sanmartí
Bernat Oller Blanc de Picapolls - Celler Oller del Mas
Picapoll - Celler Mas de Sant Iscle
Rosats:
Merlot - Celler Grau i Grau
Rosat - Collbaix Celler el Molí
Negres:
Abadal Franc - Celler Abadal
Exibis - Celler Exibis
Caves:
Cava Gibert Brut Nature - Caves Gibert
Cava Rosat - Celler Cooperatiu d’Artés