Comprar tiquet Vi-Ba

Descompte per
compra anticipada

jornades enogastronòmiques

del 10 de maig al 10 de juny

c/ Born, 28
Manresa
T. 93 872 11 14
www.restaurantlasvegas.com

Menú maridatge
Amanida de gorgonzola, peres i nous
Calamar potera amb tallarins negres
Tataky de presa ibèric amb tirabecs
Postres de la casa

Maridatge
Abadal Picapoll
Les Acàcies Instant de Flor
Solergibert Cabernet Reserva
Vi bullit del Bages

35€

Passeig Pere III, 35
Manresa
93 872 21 88
www.restaurantkursaal.cat

Menú
Entrants de sobretaula:
Amanida de temporada
Assortit de formatges de Cal Músic
Xarrup de salmorejo de Tomata de Cabrianes i oli de Corbella
Maki de l’horta del Bages
Cassoleta de cigronets amb cansalada confitada
Segon plat a escollir
Calamarsets a la planxa
Bacallà a la manresana
Costella de porc de Palou cuit a baixa temperatura amb mel de romaní
Hamburguesa de vedella ecològica del moianès
Rossejat de carpaccio de gambes i cloïsses (mínim 2 persones)

Vins a escollir
Bernat Oller Blanc de Picapolls
Grau i Grau Merlot Rosat
Exibis jove

65€

Ctra. de Vic (El Guix) 8-10
Manresa
T. 93 873 25 62 - 93 873 79 33
info@restaurantaligue.es
www.restaurantaligue.es

Menú maridatge
Caneló de carbassó amb brandada de bacallà
Pèsols del Bages guisats
Lluç amb careta de porc, cebetes i bolets
Fals ou de maracujà i xocolata blanca

Maridatge
Bernat Oller Blanc de Picapolls
Abadal Mandó
Exibis jove

55€

Muralla de Sant Domènec, 14
Manresa
649 87 61 16
espairubiralta@gmail.com
espairubiralta.com

Menú maridatge
Carpaccio de vedella amb foie i oli de tòfona
Carxofes amb romesco i pernil ibèric
Entrecot amb salsa de ceps
Tataki de tonyina

Maridatge
Exibis jove
Petit Bernat blanc
El Sagal de Collbaix

30€

Ctra. C-16 sortida 59
Sallent
T. 93 837 08 77
www.masdelasala.com

Menú enogastronòmic
Brou del Pelegrí i tast d'olis de varietats autòctones
Crema freda de l'hort de Cal Climent
Trinxat de col verda manresa amb cansalada de Ral d'Avinyó
Llom de bacallà amb panses i pinyons
Cuixa de xai ecològic de l'Espunyola amb patata i ceba
Assortiment de formatges del Bages
La Sèquia de Manresa
Mousse de mató de cabra ecològic

Maridatge
Grau i Grau Merlot Rosat
Artium caprici
PdA de Solergibert
Exibis jove
Aiga de Picapoll

49€

Ctra. Sant Llorenç KM2 25280
Solsona
T. 973 48 28 61
info@campingsolsones.com www.restaurantsolsones.com

Menú maridatge
Caneló de Brandada de Bacallà
Mini trinxat amb flamet d’ou
Carpaccio de vedella ecològica del Solsonès
Els nostres cargolets a la Gormanda

Xaiet del Solsonès a baixa temperatura
Tataki de vedella del Solsonès
Brasa a escollir
Pastís casolà de cafè amb ametlles
Pa torrat, xocolata, oli i sal

Maridatge
La Diferenta blanc
Abadal Picapoll
Exibis jove
Oller del Mas Bernat Oller

35€ (27€ sense el maridatge)

C/ Major, 87
Sant Joan de Vilatorrada
T. 93 875 19 07
info@hostalsoler.com
www.hostalsoler.com

Menú maridatge
Mossec del pelegrí amb pa de coca
Endívies amb formatge blau de Muntanyola, poma i nous de Monistrolet
Cigrons de l'Alta Anoia saltats amb ceps
Bacallà amb marron glacé
Costella de porc de Palou a la brasa
Crema de xocolata amb sal i carquinyoli casolà.

Maridatge
Abadal Rosat
El Sagal de Collbaix
La Diferenta blanc criança
Oller del Mas Bernat Oller

40€

Ctra. de Vic, 56
Sant Fruitós de Bages
T. 93 876 00 19
info@marisquercanladis.com
www.marisquercanladis.com

Menú
Primer plat degustació
Amanida de fruits secs i mató d’avellanes
Vieira gratinada
Cloïsses marinera
Cigaletes de costa saltejades
Calamar a la romana
Segon plat a escollir
Rap gratinat i gambes
Turbot amb nyores i escamarlà
Llobarro donostiarra i Pimentón de la Vera amb gambes
Llenguado de costa amb crema de ceps i llagostins
Postres fets a casa a escollir
Cafès

Vins a escollir
Abadal Picapoll
PIC de Solergibert
Bernat Oller Blanc de Picapolls
El Sagal de Collbaix rosat
Exibis jove
Bernat Oller Blanc de Picapolls
Cava Gibert Brut Nature
Cava Artium rosat

50€

Camí de Sant Benet s/n
St. Fruitós de Bages
T. 93 875 94 29
lo@monstbenet.com
www.hotelmonstbenet.com

Menú maridatge
Oblea nitro de gaspatxo
Brasa freda amb aroma de pi
Ajoblanco amb mango i tonyina Balfegó
Arròs fumat amb costella del porc Ral i cremós de farigola
Suquet de peix amb la seva picada
Conill a la xocolata
Tiramisú de mató i ratafia

Maridatge
Abadal Rosat
Les Acàcies Instant de flor
Exibis jove
Vi ranci Abadal Sacristia

107€

Camí de Sant Benet s/n
St. Fruitós de Bages
T. 93 875 94 13
lafonda@monstbenet.com
www.hotelmonstbenet.com

Menú maridatge
Aperitiu de la casa
Amanida La Fonda amb favetes dels Horts i foie
Entrecot de vedella amb salsa de vi del Bages
Flam de mató de Cabrianes amb fruits del bosc

Maridatge
Grau i Grau Avrum
Abadal Franc

29,50€